2024. április 29. - Péter

"Elég volt Gyurcsány Ferencből és bandájából"

Kövér László a Fidesz országos választmányának elnöke a Fidesz-KDNP soproni szervezete által rendezett lakossági fórum előtt sajtótájékoztatón kijelentette: vagy eltűrjük, amit "Gyurcsány Ferenc és bandája" 2006 tavasza óta csinál velünk, vagy a népszavaz
2008. február 19. kedd 07:08 - Hírextra
Az ellenzéki politikus leszögezte: nincs helye az ország vezetésében annak, aki "a saját választóit is (...) ilyen gyalázatos módon átveri, becsapja és az átverés eredményeképpen ki is fosztja". Kövér László úgy vélte, minél többen vesznek részt a népszavazáson, annál messze hatóbb következményei lesznek annak. Ezek azonban nem közjogi, hanem politikai következmények - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

zolcsi44
2008. február 19. 13:05
Szifonak nagyon igaza van. Járhatott ez a faszbrik bármilyen egyetemre, a tusko, tusko marad, mégpedig akkora, ha betenék egy mozdonyba felfütené Moszkváig.
Szifo
2008. február 19. 11:16
Kövér László Orbán Viktor legjobb barátja és példaképe. Hajdanán - a kilencvenes évek elején - Orbán egy rádiós beszélgetésben kijelentette, hogy Kövér Lászlóval mindent megbeszél, mert "rengeteg esze" van.(?)
Lehetséges, hogy Kövér okos, csak valahogy ez nem nem jön át.
Átjön viszont a gyerekszoba hiánya, a pokróc, primitív stílus. Ő is egyike a gyűlöletkeltő "nagy magyarnak."
Ozmium
2008. február 19. 10:19
"Orbán: Szeretjük, amikor te beszélsz, Laci"

"Szellemi homeless, prostituált, tetű, aljas, striga, honkupec, kígyó, moslék, féreg, nyű, gonosz, mocsadék, terrorista, hazaáruló, bolsevik kutya satöbbi.

Néhány szemelvény Kövér Lászlónak, a Fidesz ügyvezető alelnökének féléves terméséből a teljesség igénye nélkül”. 2002 ápr. 05 (Hetek)
No comment.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását