2024. április 26. - Ervin

Torgyánt újra elkapta a hév

Megújuló Magyarországért Mozgalom (MMM) néven Torgyán József pártot alapít. A volt kisgazda elnök a Független Hírügynökségnek vasárnap elmondta: a zászlóbontó nagygyűlés március 14-én lesz Budapesten, a Marcibányi téri Művelődési Központban.
2007. március 5. hétfő 06:30 - Hírextra
Torgyán József szerint a teljes jelenlegi hatalmi elitet le kell váltani. Elfogadhatatlannak tart bármilyen kommunista erőt, és annak utódpártjait, de Orbán Viktort és "szűk baráti körét" is.

"Ha Orbán Viktor nem szúrja hátba a szövetségeseit, a nemzeti oldal tovább kormányozhatott volna és nagy győzelmet arat nemcsak 2002-ben, hanem 2006-ban is" - mondta az egykori kisgazda vezető.

Az új mozgalomról Torgyán József annyit árult el, hogy keresztény-nemzeti alapállású párt, amely szerinte a választásokig olyan erővé fejlődhet, amely a jelenlegi kormánypártok és "látszatellenzék" helyébe léphet és Magyarország felemelkedését szolgálhatja. "Eljött az az idő, hogy a politikai erők a programjaikat ütköztessék egymással és ne állandó forradalmi hangulatba tartsák az embereket, ezzel szétszakítva a családokat és a társadalmat" - tette hozzá.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását