2024. április 29. - Péter

Gyurcsány: Munka, tudás, tulajdon kell

A hétköznapok biztonsága stabil háttérből származik, amelyhez legalább három feltétel szükséges: a munka, a tudás és a tulajdon - mondta hétfői, parlamenti évértékelő beszédében Gyurcsány Ferenc kormányfő, aki szerint vissza kell térni a polgárosodás prog
2008. február 18. hétfő 14:03 - Hírextra

"Térjünk vissza a polgárosodás történelmi, társadalmi programjához, máskülönben Magyarország történelmében sokadszor utat téveszt, és zsákutcába jut" - mondta a miniszterelnök, az új magyar polgárosodás első feltételeként említve a biztonságot adó, jó minőségű és megfizetett munkát.
Hozzátette: tudatában vannak annak, hogy csökkenteni kell a munkabérre rakódó járulék- és adóterheket, ezért elsődleges céljuk a munkahelyteremtő tehercsökkentés. Kiemelte, hogy jövőre mintegy 200 milliárd forinttal biztosan csökkenthető az adóterhelés.

A miniszterelnök, aki a tudás megszerzéséről szólva elmondta: a szakemberek javaslatai felölelik a korai neveléshez nyújtandó támogatást, és ajánlás készül a tanulók és tanárok hordozható számítógéppel történő ellátásról.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nyugdijas
2008. február 23. 14:20
Már lopni és hazudni is szabad!...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását