2024. április 30. - Katalin, Kitti

Grosics tizenkét kilót fogyott

Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója kórházi kezelése alatt 12 kilót fogyott, amíg nem nyeri vissza régi súlyát és hangulatát, addig nem vesz részt nyilvános rendezvényeken.
2008. február 18. hétfő 21:07 - Hírextra

"A kórházban az utolsó pillanatban hoztak vissza a túlvilágról, amiért nagyon hálás vagyok az orvosoknak" - mondta a korábbi világklasszis kapus az MTI-nek. "Még érzem a kezelések utóhatását, fáradékony vagyok és a hangulatom sem a régi. Az elkövetkező hetekben egész biztosan nem vállalok nyilvános szereplést. A kivételt Buzánszky Jenő barátom szerdai könyvbemutatója jelenti, de itt is csak rövid időt töltök el. Jólesik, hogy továbbra sem felejtettek el, rengeteg helyre hívnak, de ezeket a felkéréseket egyelőre vissza kell utasítanom."

Grosics elmondta, csütörtökön kell kontrollvizsgálatra mennie.

A 82 éves sportember január 24-én tüdőproblémákkal került a Kútvölgyi Kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Az intézményt február 12-én hagyhatta el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását