2024. április 29. - Péter

Vizsgálják a lefűrészelt fejű rab vérnyomait

Hemogenetikai vizsgálatot is elrendelt a rendőrség, hogy véglegesen kizárják a bűncselekmény lehetőségét annak az elítéltnek a halálával kapcsolatban, aki lefűrészelte saját fejét a sátoraljaújhelyi börtönben - tudta meg a HavariaPress.
2008. február 13. szerda 11:05 - Hírextra

A rendőrség továbbra is közigazgatási eljárásban vizsgálja a 36 éves, emberölés miatt rászabott büntetését fegyház fokozatban töltő elítélt halálának körülményeit. Eddig semmi jel sem mutat arra, hogy bűncselekmény történt volna január 24-én a sátoraljaújhelyi börtönben, de hogy minden kétséget kizárjanak, megvizsgálják a helyszínen talált vérnyomokat, azok valóban csak a lefejezve megtalált rabtól származnak-e.

Mint ismert, a börtönben az egyik elítélt a tanműhelyként szolgáló asztalosműhelyben végzett magával akképp, hogy fejét a beindított szalagfűrész alá hajtotta. A szerkezet csaknem teljesen levágta a fejét, életének megmentésére semmi esély sem volt, a börtön egészségügyi személyzete, s a helyszínre riasztott mentők sem tudtak már rajta segíteni. Mikor a tragédia történt, senki más nem tartózkodott a műhelyben a férfin kívül.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását