2024. május 7. - Gizella

Már a vízszerelőkben sem bízhatunk

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen.
2011. január 18. kedd 20:12 - HírExtra
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövetők 2010. november 17-én 10 óra körüli időben a Budapest II., Kolozsvár Tamás utcában található egyik lakásba- magukat vízszerelőnek kiadva- bejutottak, a sértett figyelmét elterelték, majd különféle ékszereket és készpénzt tulajdonítottak el.

Az egyik elkövető egy 45-50 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, erős testalkatú férfi. Az elkövetés idején kerek szemüveget, simléderes sapkát, szürke színű munkásruhát, élénk színű kockás flanel inget viselt.

A másik elkövető egy 40-45 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Az elkövetéskor simléderes sapkát és szürke színű munkásruhát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki az elkövetőket felismeri, és a fenti vagy ahhoz hasonló jellegű bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-346-1800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.




Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását