2024. május 17. - Paszkál

Draskovics nem változtat

Draskovics Tibor számít Juhász Gábor államtitkár tevékenységére, a minisztériumban pillanatnyilag nem tervez sem személyi, sem szervezeti változást. A kijelölt igazságügyi és rendészeti miniszter erről a szerdai budapesti kormányszóvivői sajtótájékoztatón
2008. február 13. szerda 17:19 - Hírextra
"Most nem tervezek változtatást" - mondta a politikus az MTI azon kérdésére, várhatóak-e személyi és szervezeti változások az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumban (IRM). Draskovics Tibor ugyanakkor hozzátette: később lehetnek "kisebb korrekciók", de az IRM minden munkatársára számít.
A sajtótájékoztatón a politikus elmondta: legfontosabb feladatának a közigazgatás fejlesztését és modernizációját, a deregulációt, a versenyképességet, a büntető törvénykönyv új értékekkel történő bővítését tartja, a rendőrségtől pedig azt várja, hogy "ne hagyjon szó nélkül egyetlen szabálytalanságot sem", illetve minden rendelkezésre álló eszközzel lépjen fel az országgyűlési képviselőket ért fenyegetések ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását