2024. május 3. - Tímea, Irma

Vakrepülés az Oscar gálán

Február 24-én ismét kiosztják a filmvilág legrangosabb díját, az Oscart. Az RTL Klubon Balázsy Panna és Schiwert-Takács László közvetíti majd a nagy eseményt, élőben. A kommentátoroknak már nem új a feladat.A 80. Oscar díj átadást élőben megnézhetik az RT
2008. február 8. péntek 22:03 - Hírextra
Idén harmadik alkalommal van lehetőségem közvetíteni az Oscar-gálát, ami nagy megtiszteltetés. Amióta nézhető volt Magyarországon az esemény, mindig figyelemmel kísértem, igazi ünnepnap ez számomra. Titokban vágytam arra, hogy egyszer én kommentálhassam. Nagyon boldog voltam, mikor az RTL Klub megnyerte a közvetítés jogát és felkértek a feladatra – mondta a Netbulvárnak Schiwert-Takács László.

A műsorvezető elárulta, hogy nem egyszerű egyszerre fordítani, és figyelni is a gálán zajló eseményeket, ezért rendszerint megosztoznak a munkán partnerével.

- Nem könnyű feladat, de annyira izgalmas, hogy már az elején elmúlik a stressz. Sajnos, nem lehet tudni, hogy idén mi történik, hiszen a forgatókönyvírók sztrájkja miatt sok minden bizonytalan. Az is lehet, hogy a sztárok nem jönnek el, nekünk erre is fel kell készülni. Igyekszünk alaposan képben lenni az összes jelöltet és filmet illetően, hogy ebben az esetben is izgalmas információkkal láthassuk el a nézőket.

Balázsy Panna tavaly kihagyta az Oscar közvetítését, mivel éppen második gyermekét várta. Az írók sztrájkja szerinte akár jó hatással is lehet a gálára:

- Eddig minden évben kaptunk egy vaskos forgatókönyvet a műsorról, ez idén valószínűleg elmarad. Vakrepülés lesz nekünk, kommentátoroknak háttéranyag nélkül leközvetíteni a díjátadót, de a spontaneitás szerintem csak jót tehet. Várhatóan lazább, poénosabb lesz a műsor.

Panna évek óta otthon van két gyermekével, egyelőre nem is tervezi a visszatérést, de az Oscar közvetítésben szívesen segédkezik a jövőben is. Figyelemmel követi a filmvilág történéseit és moziba is eljár, hacsak teheti. Az idei jelöltek nagy részét még nem látta, hiszen Magyarországon még nem mutatták be az összes versenyben lévő alkotást, ám favoritja így is van.

- Nagyon drukkolok a Piaf című film női főszereplőjének, Marion Cotillard-nak. Mindig nagy öröm, ha európai színészek is labdába rúghatnak és nem mindig ugyanaz a pár ember nyer. Rajta kívül Daniel Day Lewisnak szurkolok, bár ő már nyert egyszer Oscart, de úgy gondolom megérdemelne még egyet - mondta Panna a Netbulvárnak.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását