2024. április 20. - Tivadar

Megszólaltak a kisgazdák

Kisgazda Polgári Szövetségpárt és a Kisgazda Polgári Egyesület el kívánja érni, hogy a mezőgazdasági kistermelők a jelenleginél nagyobb arányban részesüljenek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programból, ezért azt követelik, hogy az agrárminiszter hívj
2008. február 8. péntek 12:17 - Hírextra
A Kisgazda Polgári Szövetségpárt és a Kisgazda Polgári Egyesület szerint az EU-források megszerzésénél világosan és egyértelműen meg kell teremteni azokat a feltételeket, amelyekkel a kistermelők és a falvak a jelenleginél nagyobb arányban juthatnak hozzá az uniós támogatásokhoz - közölte Turi-Kovács Béla az agrárminisztérium előtt tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: a párt e cél érdekében kezdeményez munkaértekezletet Gráf József agárminiszterrel.

Mint mondta, a jelenlegi feltételek szerint a támogatások 78 százaléka mintegy 40-41 ezer nagybirtokhoz és nagygazdához jut el.

A politikus közölte azt is, hogy rövidesen törvényjavaslatot nyújtanak be az áfatörvény módosításáról, amelyben az élelmiszerek áfájának 15 százalékra csökkentését kezdeményezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását