2024. április 30. - Katalin, Kitti

Érzéki tabuk

Vonzerő, vágy, csábítás - az új fehérnemű divat az érzelmekre hat és főleg a fiatal nőkre összpontosít - hangzott el az egyik piacvezető cég csütörtöki divatbemutatóján.
2008. február 7. csütörtök 16:10 - Hírextra

A 2008. őszi és téli divattrend egyik fő irányzatának fantázianeve - az Érzéki Tabuk - a szexi fehérneműk világát takarja. Átlátszó anyagok, csillogó szatén, moher, csipke, plisszé fűzők és harisnyakötők - mindez bordó, karamell és fekete színekben.

Az Északi Vadóc nevű kollekció fő jellemzői a népművészeti hatású hímzések, a csipke, a tengerészkék, a szürke és a krémszín, a kötött és a szövött anyagok variálása.

Mindenkinek szólnak a természetes szépség jegyében fogant modellek, amelyek a csinos megjelenést és az alakformáló funkciót ötvözik. A fekete, a fehér és a testszín ez esetben ugyancsak azt jelzi, hogy a mindennapok praktikus fehérneműiről, egyszerű, majdhogynem puritán darabokról van szó.

A Triumph bemutatóján nagy tapsot aratott a szürke-rózsaszín, kis virágos, bájos, fiatalos kollekció, amely hálóingtől kis szíves tangáig sokféle modellt magában foglalt.

A fiatal manökeneket a kifutón csábosan körbetáncoló, csupán boxeralsót viselő, szoláriumozott, tökéletes testű táncos fiúknak azonban legalább ekkora sikere volt a főleg hölgyekből álló közönség körében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását