2024. április 29. - Péter

Csábító alsóneműk

Kristályok, bőrbarát hátsó kapcsok, olasz csipkék és nosztalgikus virágmotívumok teszik csábítóvá az idei női fehérneműtrend követőit - amint az egy hétfői divatbemutatón kiderült.
2008. február 4. hétfő 17:00 - Hírextra

Nagy tapsot aratott a Béke szállóban rendezett divatbemutatón a Felina egyik új kollekciója. A piros-fekete könnyű míder harisnyatartókkal, fekete harisnyával és a kis masnikkal díszített melltartók pikáns párizsi éjszakákat idéztek.

Érdekes újítás a maxi csípőnadrág, amely olyan, mintha fűző lenne, és nemcsak a hasat, de már a gyomorrészt is lapítja. A garnitúrákhoz egyaránt terveztek a hasrészen megerősített francia bugyit, tangát és fűzőnadrágot.

A díszek között újdonság az elasztikus tüllre dolgozott többszínű virágmotívum, a Swarowski-kristály, a pántokra indaszerűen felfutó csipkeszegély és az apró gyöngyös masni.

Ami a színeket illeti, kedvelt párosítás a rózsaszín-meleg csokoládé, az olíva-lila és a vanília-bézs. A visszafogott ametiszt, a metálosan fénylő fekete, a kaviárszürke, a homokszín örök klasszikusok.
A nagyobb méret sem melltartóban, sem alsóneműben nem akadály, a garnitúrák H kosárral is készülnek.

Az otthoni ruhák és szabadidő-öltözetek, köntösök és pizsamák is lehetnek elegánsak. Erre jó példát mutatott a Louis Feraud márka igényes kollekciója.

Romantikus ráncolások, húzások, dekoratív gomboló pántok, bolyhos barna pöttyök díszítik az egyik modellcsaládot.

A másik igazi "randevúdarab": selyem köntös és hálóing strasszokkal arany, pezsgő és fekete színekben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását