2024. április 18. - Andrea, Ilma

A nagycsaládosok a vizitdíjat nem szedő fogorvos mellett

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) felajánlja jogászai segítségét, és ha szükséges, pénzgyűjtést is szervez azért, hogy a vizitdíjat megtagadó fogorvos ki tudja fizetni büntetését - mondta el Török Ádám, a NOE főtitkára csütörtökön, budapesti sajt
2008. február 7. csütörtök 14:26 - Hírextra

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségbiztosítási Pénztár 327 ezer forint megfizetésére kötelezte Nagy Levente kunhegyesi fogorvost, aki tavaly februári bevezetése óta nem szedi be a betegektől a vizitdíjat. Az ellenőrzés 2007. február 15. és június 30. közötti időszakra vonatkozott, ezalatt a doktor 1.090 pácienst látott el, azok 300 forintos vizitdíja hiányzik, amelynek beszedése kötelező - mondta korábban a megyei pénztár igazgatója az MTI-nek.

Török Ádám elmondása szerint a fogorvos megkapta a fizetési felszólítást, amely ellen kifogással élt, és egyelőre azt kérte a vele szolidáris egyesülettől, hogy a gyűjtést még ne kezdjék el.

"A fogorvos a hétköznapok hőse, mert ő az aki a bevételről mond le akkor, amikor Horváth Ágnes szerint a világ a profitról szól" - fogalmazott a főtitkár, hozzátéve, ezért nem kell őt megbüntetni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását