2024. április 26. - Ervin

BKV átalakítások

Meghallgatta a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn azt a prezentációt, amelyben Kocsis István vezérigazgató vázolta elképzeléseit a BKV szerkezetátalakításáról és a járműbeszerzésekről. Döntések ez ügyben nem születtek, a kérdéskör két hét múlva, kidolgozottab
2009. január 12. hétfő 14:40 - Hírextra
Steiner Pál (MSZP-frakcióvezető elmondta, hogy a vezérigazgató transzparens, leányvállalatokra kiszervezett holdingstruktúrát vázolt fel. Hozzátette, hogy ez a megoldás hasonlít ahhoz, amit az MSZP egy éve szorgalmaz a fővárosi egészségügy-szerkezet átalakítása érdekében. A politikus leszögezte: az egyértelmű, hogy elkerülhetetlen a BKV radikális átalakítása és a járműpark megújítása. A vezérigazgató által felvetett ezer busz beszerzésének ambivalens volt a fogadtatása - jegyezte meg.

Szabadai Viktor (SZDSZ) közölte, hogy a szerkezetátalakítás és a járműbeszerzési kérdések nem függnek össze. Elmondta, hogy a kabinet elé kerülő újabb, kidolgozottabb előterjesztés összeállításába már bevonják Lakos Imre (SZDSZ) közlekedési tanácsnokot, Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) és Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyetteseket is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását