2024. április 16. - Csongor

"Legtorkosabb Vendég 2007"

A tavaly elindított "Legtorkosabb Vendég 2007" nevet viselő verseny célja az étterembe járás népszerűsítése volt. A fapadosetterem.hu weboldal ötletgazdája által kezdeményezett díjat idén Inczédy Krisztián kapta, aki 180 alkalommal foglalt asztalt, összes
2008. február 6. szerda 07:03 - Hírextra
A fapadosetterem.hu a diszkont légitársaságok példájára működik. Lényege, hogy minél előbb rendel valaki a portálon lévő partner vendéglátó helyek étlapjáról, annál kisebb lesz számlájának végösszege.

Inczédy Krosztián - aki egy lelkészség irodai alkalmazottja - stílusosan egy fapados járatra szóló repülőjegyet és egy 25 ezer forint értékű két személyre szóló vacsorameghívást nyert.

A Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogató nyilatkozatában hivatalosan is a Torkos Csütörtök folytatásaként ajánlja a www.fapadosetterem.hu honlap látogatását - hangzott el a tájékoztatón.
Az akció egyik célja, hogy ne legyen luxus étterembe járni Magyarországon - a Gfk. Hungária Piackutató Intézet felmérése szerint a magyarok mintegy 80 százaléka úgy tartja, felesleges éttermre költeni és csupán 20 százalék járna el otthonról, ha tehetné.

Ugyanakkor a foglalási rendszer a vendéglátó helyek üres székeit hivatott feltölteni. Az előre leadott rendelésekre a vendéglők fel tudnak készülni, így jelentősen csökkenhet várakozási idő.

A Legtorkosabb Vendég elnevezésű versenyt a fapadosetterem.hu és a 15 ezer napi látogatottságot magáénak tudó turisztikai honlap, a www.vendegvaro.hu indította el 2007-ben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását