2024. május 28. - Emil, Csanád

Lesz még Torkos Csütörtök

Jövőre ismét megrendezi a Torkos Csütörtököt a Magyar Turizmus (MT) Zrt. Ezen a rendkívüli napon féláron lehet enni az akcióhoz csatlakozó vendéglátóhelyén. A 2006-ban indított akcióban országszerte több tízezren vettek részt. Az MT Zrt. 2008. február 7-é
2007. november 7. szerda 20:14 - Hírextra
A MT Zrt. a 2006-os "Nagy Ízutazás" tematikus kampányév részeként indította el a Torkos Csütörtök programot.

Az idei évi akció után a megkérdezett éttermek 95,2%-a azt nyilatkozta, hogy ismét szívesen részt venne hasonló kampányban, és egyetértettek azzal, hogy a hagyományteremtő szándékkal elindított kezdeményezés hozzájárul az éttermek népszerűségének és forgalmának növekedéséhez - derül ki a MT Zrt. szerdai közleményéből.

Idén február 22-én csaknem 700 fővárosi, illetve vidéki vendéglátóhelyen lehetett kedvezményesen lakmározni. Ezen a napon a résztvevő vendéglátósok 80 százaléka jóval több vendéget fogadott, mint máskor. 10 vendégből 8-at a vidéki éttermek fogadtak, telt ház miatt az éttermek 67 százalékában kellett elküldeni a vendégeket. A Torkos Csütörtök sikerét jelzi, hogy a budapesti éttermek 66, a vidéki éttermek 54 százaléka tervezi, hogy kiterjeszti az akciót más napokra, és 80 százalék számít arra, hogy ezzel összefüggésben hosszú távon bővül a vendégkör.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását