2024. május 2. - Zsigmond

Kóka nyitott, indul a negatív kampány

Kóka János, az SZDSZ elnöke nyitotta meg szombaton délután a fővárosi WAM Design Centerben a párt népszavazási kampányát. A liberálisok a szocialista közelmúlt felmutatásával akarják meggyőzni az embereket arról, hogy március 9-én nemmel kell szavazni.
2008. február 2. szombat 19:11 - Hírextra
A kampánynyitó rendezvényen az SZDSZ több ismert politikusa, köztük Kuncze Gábor, Pető Iván, Demszky Gábor, Magyar Bálint, valamint a liberálisok három jelenlegi minisztere, Horváth Ágnes, Fodor Gábor és Kákosy Csaba kísérli megidézni a múltat azért, hogy megmutassák, milyen országot nem szeretnének - ismertette korábban a kampánynyitó programját Horn Gábor, a párt ügyvivője.

Az SZDSZ kezdettől hangsúlyozta, hogy azt szeretné elérni, ha minél többen járulnának az urnákhoz a referendum során és nemmel szavaznának. Kóka János legutóbb csütörtökön Szegeden beszélt erről.

Azok a liberális választók, akik nem akarják újra visszahozni a szocializmust Magyarországra, csak úgy tudják ezt megakadályozni, ha nemmel szavaznak mindhárom kérdésben, a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj kérdésében egyaránt - hangsúlyozta akkor a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását