2024. április 28. - Valéria

Zidane visszatér?

A másfél éve visszavonult francia támadó, Zinedine Zidane már korábban kijelentette, hogy szívesen térne vissza a labdarúgás vérkeringésébe, csak még azt nem tudja, milyen módon. Spanyol lapértesülések szerint Zizou azonnal a Real Madridra gondolt.
2008. január 30. szerda 19:51 - Hírextra
A spanyol AS úgy tudja, hogy a francia szupersztár Madridban járt és a Real Madrid vezetőivel tárgyalt. Zidane már korábban is kijelentette, hogy foglalkoztatja a visszatérés gondolata, csak még nem tudja, hogy kéne kivitelezni tervét. Éppen ezért ahhoz a klubhoz fordult, amelynél mindig otthon érezte magát. A spanyol lap úgy értesült, hogy Zizou Ramon Calderonnal és Predrag Mijatoviccsal találkozott, a baráti összejövetel témája pedig a francia visszatérése volt.

A Real elnöke és Zidane kiváló kapcsolatot ápol, visszavonulása óta is többször beszéltek egymással telefonon. Zidane-nak állítólag hiányzik a napi elfoglaltság, így örülne, ha a Real foglalkoztatná. Mivel a 35 éves francia mindkét fia a Real Madridban futballozik, Zizou számára az lenne a legkézenfekvőbb, ha valamelyik ificsapat irányítását bíznák rá.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását