2024. április 28. - Valéria

Fallabda országos bajnokság a hétvégén

Szombaton és vasárnap a Római Squash Centerben rendezik meg a fallabdázók országos bajnokságát.A sportág hazai történetében először fordul elő, hogy két hétvégén kerül sor a küzdelmekre, a férfiak selejtezője ugyanis már a múlt szombaton lezajlott.
2008. január 30. szerda 15:07 - Hírextra

A bontással elkerülhetővé vált, hogy pénteken is pályára kelljen lépni, így senki nem kényszerül szabadságot kivenni, ráadásul a kvalifikációból a 32-es főtáblára feljutott nyolc versenyző rápihenhet a folytatásra, vagyis a többiekével azonos feltételekkel küzdhet a folytatásban.

A férfiaknál ezúttal - akárcsak 2006-ban - létrejöhet a Krajcsák Márk-Török András döntő, utóbbi tavaly sérülés miatt nem indult. A címvédő Krajcsák az elmúlt hétvégén megnyerte a bécsi Austrian Opent, s eddigi legértékesebb győzelmével februárban első magyarként vélhetően bekerül az első 50 közé a PSA világranglistán.

A nőknél idén is esélyes a címvédő Bíró Zsuzsa, egyik komoly ellenfele, a tavaly harmadik Szombati Edina gyermekáldás miatt ezúttal hiányzik majd a mezőnyből. Ott lesz viszont a 2007-ben döntős Kecse-Nagy Helga.

A program szombaton 11 órakor a férfiak 32-es táblájának küzdelmeivel kezdődik, a nők 14 órától lépnek pályára. Az elődöntőkre és döntőkre vasárnap 10:30-tól kerül sor.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását