2024. május 5. - Györgyi

Vadkender nőtt a szobában

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, akinek autójában kábítószert, fegyvert és hamis pénzt is találtak egy igazoltatáskor Vas megyében - értesült a HavariaPress. A férfi egyik ismerősénél egy lakószobában kialakított vadkender-ültetvényre bukkantak, d
2008. január 29. kedd 07:06 - Hírextra
A 35 éves ikervári autóst ma délelőtt a 8-as főúton, Jánosháza térségében intették le a rendőrök, akik a járműben hét grammnyi droggyanús anyagot - feltehetőleg kokaint -, egy pisztolyt, 19 lőszert és 53 hamisnak látszó húszezer forintos bankjegyet találtak. Miután a előállították, a szemenyei és ikervári ismerőseinél tartott házkutatások során vadkender-ültetvényre, illetve annak nyomaira bukkantak a nyomozók. Szemenyén egy lakószobában, mesterséges világítás mellett termesztették a több száz tő növényt, Ikerváron egy másik ültetvénynek már csak a nyomait találták meg. Az ügyben az eljárást a Sárvári Rendőrkapitányság kezdte meg, de a kiterjedtsége miatt hamarosan a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya veszi majd át. Az ikervári férfit őrizetbe vették és további gyanúsítások is várhatóak az ügyben.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását