2024. április 30. - Katalin, Kitti

K-1-es sztárparádé Budapesten

A február 9-i K-1 európai elődöntő keretében a sportág számos világsztárja érkezik majd a Papp László Sportarénába. Katona Attila, a verseny főszervezője, a K-1 magyarországi licenctulajdonosa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a jövő szombati eseményre el
2008. január 28. hétfő 17:06 - Hírextra
Aerts egyébként a sportág történetében egyedülálló módon, 1993 óta minden alkalommal kiharcolta a jogot a K-1 világbajnoki döntőn való indulásra, ily módon a legtapasztaltabb K-1 versenyzőnek számít. A "Holland Favágó" becenévre hallgató Aerts jó véleménnyel van a magyar K-1 versenyekről és versenyzőkről egyaránt.

"Kevés magyar K-1-es harcost ismerek, de azokat nagyon technikás és jó versenyzőknek tartom. Közülük régi kapcsolat fűz Varga Péterhez, aki talán külföldön a legismertebb. De láttam már a fiatal Karacs mérkőzését is, és biztosan állíthatom, hogy amennyiben több meccsrutint szerez, bárki ellen felveheti a harcot" - mondta Aerts.

Egy másik világsztár, a sportág élő legendája, a négyszeres világbajnok holland Ernesto Hoost, aki hivatalosan már visszavonult, szinte hazajár Magyarországra, hiszen a debreceni Magyar Nagydíjnak és a budapesti erőpróbáknak is rendszeres meghívott sztárvendége:
"Eddig is szívesen látogattam a magyarországi K-1-es rendezvényeket, és most is örömmel fogadtam el meghívást. Nagyon várom Karacs Attila mérkőzését, aki tavaly edzőtáborban nálam készült" - nyilatkozta Hoost.

A három holland mellett az új generációt képviselő, a 2007-es Las Vegas-i torna győztese, a többek között Musashit és Gary Goodridge-et is legyőző, német Chalid "Die Faust" (Az Ököl) Arrab is jelen lesz a rendezvényen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását