2024. április 30. - Katalin, Kitti

K-1: Németh kivégezte ellenfelét

A K-1 Európai Selejtezőjén Meiszter Gábor bekerült az elődöntőbe, míg Németh Gábor az MMA kategóriában KO-val kivégezte ellenfelét.
2007. február 25. vasárnap 19:00 - Hírextra

A negyeddöntőkből egyetlen magyarként Meiszter Gábor jutott tovább, kiütéssel győzött az olasz Domenico Avella felett. Így az elődöntőben Dzevad Poturakkal harcolt a döntőbe kerülésért, de onnan a bosnyák léphetett tovább. A fináléban a nagyon jó formában lévő ukrán Meledova, technikai KO-val döntötte el, hogy melyikük utazhasson az amszterdami döntőbe. Poturak, már a Meiszter Gáborral vívott harcban komoly sérülést szerzett a lábára, így várható volt, hogy a döntő mérkőzést, nem tudja végig küzdeni.

A Presztízs Fight mérkőzéseken, csak Németh Gábornak sikerült győzni a magyar harcosok közül. Németh az MMA szabályrendszere szerint lépett a kötelek közé, ott az első menetben fölényesen legyőzte a cseh Stanislav Klimát.

Varga Péter is nagy csatát vívott a francia Freddy Kemayo ellen, az első két menetben a magyar fiú fölényben harcolt, míg a harmadik menetben egy óvatlan megmozdulásból Kemayo kiütötte.

Az est főmérkőzésén Alexey Ignashov könnyedén padlóra küldte a magyar kiválóságot Karacs Attilát. Így, az orosz közelebb került ahhoz, hogy megmérkőzzön a világbajnok Semmy Schilttel.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását