2024. április 19. - Emma

Bárdosi már a K1-ben

Bárdosi Sándor, a 2000-es sydneyi olimpia birkózó ezüstérmese a szumó után - amelyben világ- és Európa-bajnok lett - a jelen legnépszerűbb küzdősportjában, a K-1-ben is kipróbálja magát. Bárdosi a február 9-i, budapesti európai elődöntőn - K-1 MMA sza
2008. január 17. csütörtök 14:09 - Hírextra
A magyar klasszist – elmondása szerint – régóta foglalkoztatja a gondolat, hogy kipróbálja magát a K-1-ben, annak is MMA változatában, amelynél engedélyezett a földharc is, ez pedig mindenképpen nagy előnyt jelent számára. Bárdosi hónapok óta keményen edz a K-1 hazai legjobbjaival, Karacs Attilával és társaival, s nem titkolja, hogy ebben a sportágban a végső célja a csúcsra jutni, vagyis Japánban legyőzni a jelenleg legjobb harcosokat.

A Papp László Budapest Sportarénában debütáló Bárdosi nem az első magyar birkózósztár, aki kipróbálja magát a ringben is. 2006-ban ugyanis egy másik népszerű harcos, a 2004-es athéni olimpián aranyérmes Majoros István szerepelt Japánban egy K-1 MMA mérkőzésen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását