2024. április 26. - Ervin

Megvan az Európa bajnok

A cseh Tomas Verner nyerte meglepetésre a férfiak számát a zágrábi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A rövidprogram után élen álló Verner a kűr során is a legjobb teljesítményt nyújtotta, így kétség sem férhetett sikeréhez.
2008. január 25. péntek 07:34 - Hírextra

Ezáltal a kétszeres világbajnok svájci Stephane Lambielnek be kellett érnie az ezüst-, míg a tavaly Európa- és világbajnok francia Brian Joubert-nek a bronzéremmel.

Noha nem Verner volt az esélyes, azért sikere semmiképpen sem váratlan, ugyanis már tavaly is megcsillantotta tehetségét, hiszen ezüstérmes volt az Eb-n és negyedik a vb-n.
A 35 fős mezőny egyetlen magyar indulója, Tigran Vardanjan 34. lett a szerdai rövidprogram során, így ő csütörtökön már nem léphetett jégre.

Pénteken a nők rövidprogramjával és a jégtáncosok kűrjével folytatódik a kontinensviadal, előbbiben Sebestyén Júlia és Hadford Katherina, utóbbiban a Barta Krisztina, Tóth Ádám duó lép jégre.

Eredmények:
1. Tomas Verner (cseh) 232,67 pont
2. Stephane Lambiel (svájci) 219,63
3. Brian Joubert (francia) 219,45
...35. Tigran Vardanjan 35,04



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását