2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ki az év főnöke?

Kmetty József, a Kürt Zrt. vezérigazgatója lett a 2007-es év legjobb főnöke egy internetes gazdasági portál szavazásán. Az olvasók és a szakmai zsűri egyaránt a professzionális adatmentési technológiával és információbiztonsági szolgáltatásokkal hosszú év
2008. január 25. péntek 15:41 - Hírextra
A Menedzsment Fórum - mfor.hu - internetes gazdasági portálon meghirdetett szavazásra 100 pályázót jelöltek, akik közül a szakmai zsűri elbírálását követően 10-en kerültek a döntőbe. A döntősökre a portálon január 24-ig lehetett voksolni.

Az elismerés azért is figyelemreméltó eredmény, hiszen erre a címre a jelöltek közvetlen munkatársai javasolhatták a vezetőket.

A Kürt Zrt. dolgozói a következő szavakkal ajánlották főnöküket a zsűri és az olvasók figyelmébe: "Fiatal, dinamikus és következetes vezető, ezért szakmailag és emberileg is felnézünk rá. Stratégiai gondolkodásmódja, előremutató tervei kifogyhatatlan motivációforrást jelentenek számunkra. A legbonyolultabb üzleti helyzetekben is higgadtan, objektíven reagál."

A vállalat híres arról, hogy családbarát szemléletű, amely "nem jótékonykodás, hanem jól felfogott, megértett, közös érdek."

Kmetty József pályafutása alatt több szakmai és üzleti díjat is elnyert, ám nyilatkozatát idézve a cég közleménye megállapítja, hogy ez az elismerés - amelyet január 26-án vehet át a XIV. Menedzserbálon - mégis különleges helyet foglal el ezek között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását