2024. április 20. - Tivadar

Nő a legjobb informatikus

Elsőként érdemelte ki női informatikus Magyarországon a MVP (Most Valuable Professional - Legértékesebb szakértő) szakmai címet. Telek Andreát az irodai informatikai rendszerek területen mutatott kiemelkedő szaktudásáért ismerte el a Microsoft - tájékozta
2008. január 23. szerda 17:17 - Hírextra
A Microsoft az 1990-es évek közepén indította el MVP Award nemzetközi programját, azzal a céllal, hogy elismerjék a független szakembereknek a munkáját.

Telek Andrea a Microsoft Office és SharePoint programcsaládok vezető oktatójaként 2007-ben csatlakozott a NetAcademia Oktatóközponthoz. Szakoktatói tevékenysége mellett rendszeresen publikál, számos szakkönyv, többek között a Csoportmunka Office 2003-mal és a 101 ötlet innovatív tanároknak társszerzője, továbbá a Microsoft Office 2007 lépésről lépésre nyelvi lektora. Emellett szakcikkeket és oktatóanyagokat ír, valamint évek óta előadója különféle szakmai konferenciáknak, illetve gyakorlati szakemberként és szaktanácsadóként is aktívan tevékenykedik.

"Azért is különösen kiemelkedő jelentőségű, hogy Andrea megkapta az MVP minősítést, mert ezzel egy jellemzően inkább férfiakat foglalkoztató szakmában vált egy szűk, Magyarországon mindössze 22 főt számláló elitklub tagjává" - fogalmazott Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője.
A magyar MVP-k közül négyen dolgoznak a NetAcademiánál: Telek Andrea mellett Gál Tamás és Réczi Gábor oktatók, valamint Fóti Marcell ügyvezető és vezető oktató kapták meg a címet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását