2024. május 8. - Mihály

Lovasbalesetet szenvedett a színművész

Leesett a lóról Sasvári Sándor szombaton a Jég és Rendezvény Centrumban tartott Lovas show-n, de a színművész és lova is jól van - tájékoztatta az MTI-t Chernel Erika, a rendezvény sajtóreferense. Sasvári Sándor a műsor második felében énekelt duettet Bor
2008. január 21. hétfő 14:09 - Hírextra
Sasvári Sándor rögtön talpra állt és a fináléban is részt vett, amit a közönség hatalmas tapssal fogadott, de sokan aggódtak a színművészért, mert többek szerint "látványosan nagyot" esett.
Chernel Erika, az előadás sajtóreferense a távirati irodának elmondta, hogy ló és lovasa jól van, egyikük sem sérült meg.

A Xenophonia nevet viselő rendezvényre egyébként nagyon sokan kíváncsiak voltak. Még a sétálójegyek is elfogytak az előadás napján. Volt, aki horgászszékkel érkezett és arra ült le, míg más a karzaton, a korlát mellett állva nézte végig a kétszer hetven perces műsort.
Aki lemaradt róla, ne búsuljon, a szervezők azt ígérik lesz még a káposztásmegyeri Jég és Rendezvény Centrumban Lovas show.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását