2024. május 7. - Gizella

Szörnyű fejlemények - a halálba hízza magát a megasztáros?

Ramaty állapotban van Tóth Vera, a legelső Megasztár győztese. Az eddig is túlsúlyos énekesnő most ráadásul még tovább hízott. Van megállás?
2009. szeptember 9. szerda 11:06 - HírExtra
„Rendszertelenül ettem, sokszor a hajnali órákban is egy-egy koncert után, s eljött a pillanat, amikor döntenem kellett. Huszonnégy éves vagyok, és tudom, nem érdemli meg a testem azokat a csapásokat, amiket én magam mérek rá” – kezdte a magyarázkodást a Borsban az elhízott sztár.

Hanem azt azért még hetekkel ezelőtt ünnepélyesen megígérte, hogy szakemberhez fordul…

„Három hete változtattam az életemen, naponta csak 1200 kalóriát veszek magamhoz, s arra is figyelek, hogy inkább többször egyek kevesebbet, mint hogy egyszerre egyem tele magam. 2005-ben huszonöt kilóval voltam több, mint most. Akkor azt leadtam, és azóta sem híztam vissza” – mondta tovább az érces hangú Megasztár.

Vera azt is elmondta, hogy az orvosi utasításokat betartva havonta két és fél kilótól szeretne megszabadulni, azaz az első félév végére tizenöttől. De legalább már érzi, hogy történik valami.

„Mindennap főzök magamnak, odafigyelek, mit és mikor iszom vagy eszem. Nem nagy ördöngösség, bár még csak most kezdem magam igazán beleásni a témába. Ha már nehéz a lépcsőn felmenni, a színpadi mozgásra odafigyelni, ha vizesedik a lábad, vagy kapkodod a levegőt, akkor tudod, tenned kell ez ellen. Nagyon fiatal vagyok még, ha most nem teszek, mi lesz velem harminc-negyven év múlva?" – zárta nyilatkozatát ezzel a költői kérdéssel Vera.

Mi mindenesetre sok sikert kívánunk a megkezdett diétához…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását