2022. november 30. - András, Andor

Vendégségben verekedő sztárok

A Hal a tortán jövő hetén Miló Viki, Tatár Csilla, Kiki, Paudits Béla és Takáts Tamás állt a tűzhely mögé.
2009. március 6. péntek 07:44 - HírExtra
A hetet Paudits Béla kezdi, aki főzés közben is inkább a humorra és a színészkedésre fektette a hangsúlyt. A színész próbálta kihúzni magát az aprólékos munka alól és a palacsintasütéssel sem boldogult. A végeredményt tekintve azonban az egyik leglátványosabb fogás mindenképp Paudits Béláé.
Akasztott nyárs került hétfő este az asztalra. Kedden Tatár Csilla látta vendégül a csapatot, tűzoltózenekarral színesítette a TV2 riportere az estét, akiről az is kiderült, tűzoltó családból származik. Szerdán az Első Emelet egykori frontembere, Kiki bajlódott a menüvel, akinek lánya, Csenge segített a munkában. Képbe került Szilárd is, a család kis kedvence, egy hörcsög. A vendégeket az énekes jégre tette, Kiki korcsolyázással lepte meg a vendégsereget.

Takáts Tamás a Karthago legénységével erősítette a programot, míg a főzésben felesége vállalt sokat. Miló Viki keleties hangulattal készült, tai chi bemutató, rizsbor és az elmaradhatatlan boksz, de ez már tényleg csak Hal a tortán!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását