2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Töki és a motorfűrész

Ismét remekelt Töki, a nyomozókutya: a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság négylábú bűnüldözője és gazdája - szinte napra pontosan az egy hónappal ezelőtti bravúros akció után - ezúttal újfent bizonyították tudásukat egy kőkúti lopási ügyben. Decemberb
2008. január 18. péntek 13:18 - Hírextra
Most egy kőkúti családi ház melléképületéből ellopott százezer forint értékű motorfűrész felkutatásához hívták segítségül a rendőrök.

Mivel az értékes szerszám eltűnése és a rendőrség értesítése között viszonylag rövid idő telt el, a nyomozók esélyt láttak arra, hogy a jó szimatú ebnek sikerül nyomra lelnie és elvezeti őket a tetteshez.

Töki most sem okozott csalódást: előbb alapos helyszíni szemlét tartott, majd mintegy 1,5 kilométeres kutyagolás után, erdőt, mezőt, aszfaltos utat bejárva végül eljutott egy házhoz. Itt a rendőrök megtalálták az ellopott, majd elrejtett motorfűrészt.

A sikeres akció végén jó szóból és dicséretből bőven kijutott a szolgálatkész nyomravezető kutyának. A bűncselekménnyel gyanúsított 19 éves helybeli lakos ellen viszont a rendőrök eljárást indítottak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását