2022. szeptember 26. - Jusztina

Biciklit lopott, de ellopták tőle

Ellopták egy biciklitolvaj biciklijét Nyíregyházán - de csak az egyiket. A tolvaj kerékpárok elemeléséből és eladásából tartotta fenn magát.
2008. május 15. csütörtök 17:21 - Hírextra

A börtönből nemrég szabadult, hajléktalanként élő, 44 éves férfi február közepe óta a jelenlegi adatok szerint huszonkét kerékpárt lopott el a városban lévő utcai tárolókból, mígnem a minap lebukott - mondta Fülöp Gergely főhadnagya Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-nek.

Hozzátette: a tolvaj a lopott bicikliket a helyi piacon, mindössze pár ezer forintért kínálta, és egy alkalommal - mint bevallotta - tőle is eloroztak egy kerékpárt. A biciklire alkudó személy mielőtt fizetett volna, elvitte kipróbálni a kínált kerékpárt, de nem tért vissza vele a helyszínre, úgymond " beszerzési áron" jutott hozzá.

A lopássorozat ügyében a rendőrség folytatja a nyomozást, hiszen elképzelhető, hogy további károsultak is vannak, akik nem tettek még feljelentést.

A tolvaj tolvaja után is nyomoznak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását