2024. április 24. - György

5-15 évet fiatalodhatunk

Mikor meglátunk valakit, kialakul bennünk egy elképzelés a koráról. Ezt döntően az arc ráncai határozzák meg, ha kevesebb ráncot látunk, akár 5-15 évvel kevesebbre gondolunk. Az alábbiakban egy olyan új eljárással ismerkedhetünk meg, amit a világsztárok i
2008. január 17. csütörtök 16:23 - Hírextra

A botulinum toxin hatóanyagot 15 éve használják izomgörcsök kezelésére, de az utóbbi években az arc mimikai ráncainak kezelésében forradalmi megújulást hozott.

Ez a kezelés egy új módszer az arc felsõ harmadában a mimikai ráncok kezelésére. Ezek a homlok, az orrnyereg és a szemöldök közti ráncok, és a szem külsõ szarkalábráncai. Rossz szokás a homlok, a szemöldök és a szemek körüli terület gyakori ráncolása.

A szem ráncolása a fény ellen véd, de erre sokkal jobb egy UV-védõ napszemüveg. A mindennapi mimikában ezek az izmok nem játszanak szerepet, nem adnak információt, tehát nem kell attól tartani, hogy arcunk kifejezéstelenné válik.

Forrás: vital.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását