2024. április 24. - György

Demi Moore háreme

Demi Moore-t rengetegen irigylik, mert folyton Bruce Willis és Ashton Kutcher kísérgeti, de ez nem mindig jó. Hollywood legmegdöbbentőbb szerelmi háromszögét, a Moore-Kutcher-Willis kapcsolatot az emberek többsége képtelen megérteni. A gyerekekkel kiegész
2008. január 17. csütörtök 16:27 - Hírextra
Amikor Demi és Ashton összejöttek, a hímek rivalizálásba kezdtek.

Soha nem bántották volna egymást sem verbálisan sem fizikailag, de mindketten megpróbálták éreztetni, hogy ki az alfa hím. Szerencsére még időben rájöttek, hogy csak rengeteg toleranciával érhetik el a boldogságot. Bruce nagy nehezen túllépett rajta, hogy egy fiatalabb típusra cserélték, ahogy Kutch is elfogadta az ő jelenlétét.

Sőt, még kitűnő barátok is lettek, ma már rengeteget járnak együtt bulizni. Így a színésznő is jól jár, hisz kedvese biztosan nem merne félrelépni, ha a világ legtökösebb zsaruja figyeli. A forgatásokon viszont már nincs rajta póráz. Így történhet meg, hogy Cameron Diaz folyton ölelgeti új filmjük felvételein.

A Die Hard és a Ghost sztárjai tizenhárom évnyi házasság után intettek búcsút egymásnak még 2000-ben. Három lányuk született, Rumer, Scout és Tallulah, akiket azóta is közösen nevelnek. A szakítás után három esztendővel azonban megjelent a színen Ashton, aki gyorsan oltár elé is vezette az újjáfaragott hölgyet.

A kezdeti feszültségeken hamar továbbléptek, és egy nagy, tökéletes famíliaként élik mindennapjaikat. Olyannyira, hogy a vasárnapokat mindig együtt töltik, ha tehetik. Hétköznaponként pedig Bruce nélkül ülnek le vacsorázni, pontban fél hétkor. Ezt nem akadályozhatja se forgatás, se randi.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását