2020. október 19. - Nándor

Rudi Zoltán mandátumát meghosszabbították

További két évre lesz magyar tagja az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) irányító testületének - tájékoztatta az egyik magyarországi tag, a Magyar Televízió (MTV) ügyvezető alelnöke, Medveczky Balázs csütörtökön az MTI-t.
2008. november 14. péntek 13:57 - Hírextra
Az európai szalmai fórum Genfben tartott közgyűlése ismét bizalmat szavazott Rudi Zoltánnak, a nagyobbik köztévé stratégiatervezési és kommunikációs igazgatójának, akit egy éve - még az MTV elnökeként - választottak a testületbe. Rudi Zoltán következő mandátuma a mostani lejártakor, azaz január elsején kezdődik.

Az 1950-ben létrehozott szervezet 56 ország 75 - csaknem egymilliárd potenciális nézőt, hallgatót megszólító - közszolgálati rádióját, televízióját fogja össze, társult tagjainak száma 45. Az EBU nevével a magyar tévénézők a Játék Határok Nélkül és az Eurovíziós Dalverseny kapcsán találkozhattak leginkább, de a legjelentősebb sporteseményeket, így az olimpiát is EBU-tagságának köszönhetően sugározhatja a nemzeti főadó - emlékeztet az MTV közleménye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását