2024. április 28. - Valéria

Előzetesben a verekedő

Előzetes letartóztatásba helyezte vasárnap a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a fiatalembert, aki egy utcai verekedésben bántalmazta azt a 18 éves fiút, aki a verekedés után életét vesztette. A közlés szerint a fiatalkorú, 17 éves fiatalembert azért he
2008. január 13. vasárnap 13:26 - Hírextra

Az előzetes letartóztatást büntetés-végrehajtási intézetben kell letöltenie a fiatalembernek.
A bíróság előzetes letartóztatást elrendelő végzése ellen a gyanúsított, védője és törvényes képviselője is fellebbezett, ezért a végzés nem jogerős.

A 17 éves fiatalembert halált okozó súlyos testi sértéssel gyanúsítják.

A verekedés még csütörtökön történt. A 18 éves szakközépiskolás fiú csütörtökön azzal ment haza, hogy a VIII. kerületi oktatási intézmény közelében bántalmazták őt, ezt követően lett rosszul. A szülők rögtön kihívták a mentőket, de mire beértek a kórházba, a fiú elhunyt. Az orvos szakértő megállapítása szerint a halált bántalmazásból eredő koponyaalapi törés okozta.

A nyomozók kevesebb mint 24 óra leforgása alatt megállapították a 17 éves elkövető személyazonosságát, aki pénteken maga jelentkezett a rendőrségen. A fiatalember gyanúsítottkénti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Lapinformációk szerint a támadó küzdősportokban járatos.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását