2024. április 27. - Zita

Johnny Depp Tim Burton-függő

Johnny Depp számára vannak filmek és vannak Tim Burton-filmek.A hollywoodi színész már hatodik alkalommal forgatott Burtonnal, a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című zenés produkció február 21-én kerül a magyar nézők elé. Stephen Sondheim vé
2008. január 10. csütörtök 16:14 - Hírextra

A The New York Times szakírója szerint "valami mesterműhöz közelálló" produkció született, és Depp a XIX. századi bosszúálló sorozatgyilkos megformálásával nemcsak az Arany Glóbuszért, hanem az Oscar-díjért is remek eséllyel indul.

"Vannak filmek, amelyekben szerepel az ember, élvezi is, a munka fantasztikus és a rendező remek. Aztán érkezik egy hívás, ami Timtől jön. Varázslatos pillanat, mikor ő csenget, mert azonnal tudni lehet, hogy olyasmibe szállsz be, ami nagyon érdekes" - lelkendezett a rendező mellett ülő 44 éves szupersztár a film sajtóértekezletén adott interjúban.

A Karib-tenger kalózai Sparrow kapitányaként minden szívet meghódító színész szerint Sweeney Todd alakítása állította több mint húsz éve kezdődött karrierje legnagyobb kihívása elé.

"Hülye helyzet, amikor 43 éves fejjel az ember hirtelen megpróbál dalra fakadni, miközben ez először fordul elő életében. Kezdetben csak hallgattam, mit csinálok, és zavarban voltam" - vallotta be a londoni Claridge hotelben vörösbort kortyolgató Depp.

Burton sem maradt el a dicsérő szavakkal: "Hatszor dolgoztam vele. Úgy érzem, mintha hat különböző emberrel dolgoztam volna" - mondta a 49 éves rendező.

"Sokan vannak, akik kitűnően játsszák el saját magukat...ők abban jók, hogy magukat alakítsák egy filmben. Szeretem azokat a karakterszínészeket, akik szeretnek más emberé változni, ez feldob" - magyarázta Depp-pel való kapcsolatát Burton.

A Sweeney Todd december 21. óta fut az amerikai mozikban, eddig 40 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők. A londoni premierre csütörtökön került sor.

Depp és Burton korábban az Ollókezű Edward, az Ed Wood, Az Álmosvölgy legendája, a Charlie és a csokigyár, valamint A halott menyasszony című produkciókban dolgoztak együtt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását