2024. április 25. - Márk

Bombázó csajokra és űrhajósra is lehetett szavazni

Egészen meglepő indulók is voltak az európai parlamenti választásokon. Bulvárhősnő, űrhajós, herceg és rallyversenyző.
2009. június 8. hétfő 14:10 - HírExtra
Elena Basescu a román elnök, Traian Basescu lánya eddig inkább csak a bulvárlapok címlapjain szerepelt, most azonban a brüsszeli parlamentben kívánja felvenni a havi 8000 eurós fizetést. A nagy férfifaló hírében álló hölgy (más helyeken az ilyet máshogy nevezik, de mi disztingválunk), Brüsszelben megmutathatja mennyire ért a kapcsolatok kialakításához.

Emanuelle Filiberto piemonti és velencei hercegfiú, az utolsó olasz király unokája. Mindenkit ismer, aki számít az európai kékvérűek között, sok ajtó kinyílik neki, hiszen mindenki a rokona. Hatalmas birtokai vannak, kedvence a Genfi-tónál lévő villája.

Vladimir Remek, cseh űrhajós. Ő volt az 4első, aki nem amerikai és nem orosz színekben hasíthatta a világűr végtelenjét. 1978-ban utazott egy szovjet űrhajón és büszke tulajdonosa a Szovjetunió hőse címnek. Az európai űrkutatáshoz tud sokat hozzátenni szakértelmével.

Ari Vatanen, a legeredményesebb finn, Dakar-versenyző. Ari nyilván úgy gondolta, hogyha négyszer elsőként tudja a célba kormányozni az autót a világ leghíresebb rallyversenyén, akkor az unió kormányzásában is részt kell vennie.

Barbara Matera a huszonhét éves olasz bombázó természetesen Berlusconi felfedezettje. Az olasz szexőrült kormányfő már sok szépségnek biztosított politikai karriert. Ugyan nem sokat konyít a politikához, de mint műsorvezető igen dekoratív, így hamar tudhat jó kapcsolatokat kiépíteni a férfiakkal Brüsszelben.

George Becali üzletember. Övé a román Steaua focicsapata. Számtalanszor keveredett korrupció gyanújába ám elítélni nem tudták. Vagyona hárommilliárd dollár, ám az európai hatalomi játszmákba is szeretne beleszólni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását