2021. április 17. - Rudolf

Kihallgatás esküvő közben

Esküvője közben hallgatott ki a rendőrség egy párt Németországban. A 34 éves menyasszony és 36 esztendős vőlegénye ráadásul nem gyanúsítottak, hanem áldozatok: meglopták őket, laptopjukat és több esküvői ajándékukat vitték el ismeretlenek a vőlegény előző
2008. szeptember 14. vasárnap 11:50 - Hírextra
A 34 éves menyasszony és 36 esztendős vőlegénye ráadásul nem gyanúsítottak, hanem áldozatok: meglopták őket, laptopjukat és több esküvői ajándékukat vitték el ismeretlenek a vőlegény előző esti legénybúcsújáról. A rendőrök azonban türelmetlenek voltak, és hiába kérte őket a pár, halasszák el a kihallgatást, a hatóság emberei ragaszkodtak az azonnali válaszadáshoz. Annyi tapintat azért szorult beléjük, hogy nem a pap szavába vágva kérdezgettek, hanem megszakíttatták az esküvői ceremóniát és kikísérték a vőlegényt.

Ennek viszont az lett a következménye, hogy a násznép jó része bűnözőnek vélte a férfit, de legalábbis úgy gondolta, hogy bajba került a rendőrséggel. Amikor aztán kiderült, hogy miről van szó, a násznép kifütyülte a rendőröket, akik sietve távoztak.

A párnak nincs szerencséje: nem sokkal később a rendőrség közölte velük, hogy jegyzőkönyv-kiegészítésre van szükség - adta hírül a német sajtó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását