2024. április 26. - Ervin

Aljas átverés áldozata lett a műsorvezető

Kicsin múlt, hogy Szebeni István bedőljön egy aljas csaló átverésének. A műsorvezető azonban még időben rájött: a pénztárcájára ment ki a játék.
2010. október 21. csütörtök 11:35 - HírExtra
Ismeretlen telefonáló lepte meg a minap Szebeni Istvánt. A Duna TV népszerű műsorvezetőjét arról értesítették, mivel évek óta T-Mobile előfizetése van, hűségéért másfél millió forinttal jutalmazzák.

Persze csak akkor, ha először befizet tízezer forintot...

"Először azt hittem, hogy valaki szórakozik velem, és kandikamerás felvételt csinál. Szóltam is a vonal másik végén levő úriembernek erről, de ő állította, nem így van, és két nap múlva megkapom a pénzt, illetve egy bankkártyát" - mondta a Blikknek Szebeni.

A telefonos cserébe azt kérte, hogy tízezer forint értékben feltöltőkártyát vásároljon, és az azon levő számokat olvassa vissza az ismeretlennek.

"Állította, két nap múlva már át is vehetem a pénzt, egészen pontosan egymillió hétszázezer forintot, plusz azt a tízezret is, amit a kártyára költöttem. Felhívtam az bátyámat, aki éppen egy T-Mobile üzletben volt akkor, és gyorsan meg is kérdezte az üzletkötőket, hogyan működik ez az egész" - mesélte a műsorvezető.

A vége persze az, hogy kiderül, az ismeretlen telefonáló egy csaló volt, aki már sokakat megkárosított ezzel a módszerrel.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását