2024. április 27. - Zita

Összenyomta a fejét a fröccsöntő

Súlyos fejsérülést szenvedett az a 27 éves technikus, akinek egy komáromi gyárban összeszorította a fejét a fröccsöntő gép egyik alkatrésze - mondta el az MTI kérdésére válaszolva a Közép-dunántúli Munkavédelmi Felügyelőség igazgatója pénteken.
2007. szeptember 14. péntek 13:06 - Hírextra

A baleset áldozata egy hiányzó védőburkolat helyén hajolt be a gép alá, ahol a lefelé mozgó alkatrészek annyira összenyomták a fejét, hogy a baleset óta még mindig nincs meghallgatható állapotban - tette hozzá Nesztinger Péter a még múlt pénteken történt esetről szólva.

Az MTI egy névtelen bejelentésből értesült a Komáromi Ipari Parkban lévő, finn tulajdonú Perlos Kft.-nél történt munkahelyi balesetről. A vállalat munkavédelmi mérnöke a távirati iroda megkeresésére közölte: nincs felhatalmazása arra, hogy újságírók kérdéseire válaszoljon.

A Perlos a világ legnagyobb mechanikai szállítója a távközlési iparban. A cég 2000-ben telepedett le Komáromban, hogy kiszolgálja a szintén finn tulajdonú, mellette üzemelő Nokia-gyárat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását