2024. május 19. - Ivó, Milán

Nem kezdte meg börtönbüntetését, a rendőröknek kellett elfogni

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki nem vonult be a börtönbe, hogy megkezdje többéves szabadságvesztésének letöltését, amit még egy 2002-ben elkövetett rablás miatt kapott - közölte a rendőrség szombaton.
2009. május 23. szombat 21:37 - HírExtra
A BRFK honlapján közzétett közlemény szerint a most 50 éves férfit csütörtökön fogták el Veszprém megyében, azóta büntetés-végrehajtási (bv) intézetben van. A férfi ellen a Fővárosi Bíróság bv-csoportja idén március 6-án adott ki elfogatóparancsot, mert a rablás bűntette elkövetése miatt korábban jogerősen kiszabott többéves szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg. A közlemény szerint a nyomozásnak, majd a későbbi bírósági eljárásnak többi között egy 2002 nyarán a budapesti Fehérvári úton elkövetett pénzszállító autó elrablása volt az alapja.

A rendőrök egy Veszprém megyei településen, a körözött férfi vélt tartózkodási helyén az épületet körbezárták és az utcát is biztosították. Miközben lezárták az utcát, a járőrök megállítottak egy közeledő járművet, amelynek egyik utasa a körözött férfi volt. A járőrök elfogták a férfit, majd előállították a balatonalmádi rendőrkapitányságra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását