2024. április 27. - Zita

Nincs lépfene a levelekben

Egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaztak azok a borítékok, melyeket több, az eddigi adatok szerint legkevesebb kilenc országgyűlési képviselőnek küldtek el ismeretlenek. A Nemzeti Nyomozó Iroda adatai szerint eddig kilenc MSZP-s országgyűlési képvisel
2008. január 7. hétfő 20:07 - Hírextra
A szakértői vizsgálat szerint a por szerencsére nem az, aminek látszik: egészségre ártalmas anyagot, így anthraxot, azaz a lépfene kórokozóját nem tartalmaztak a borítékok. A nyomozás eddigi adatai szerint a küldeményeket Budapesten, egyszerre adták fel. A levelek feladóját még keresi a rendőrség.

Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője ezt megerősítette. A távirati iroda értesülései szerint a küldemények egészségre káros anyagot nem tartalmaztak. Horváczy Emese tájékoztatása szerint az NNI a körülmények tisztázására a vizsgálatot megindította, ennek során megállapították, hogy valamennyi küldeményt ugyanazon a helyen, Budapesten adták fel. A további vizsgálat feladata annak kiderítése, hogy ki és milyen céllal küldte a leveleket a politikusoknak - tette hozzá.
Forrás: MTI-Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását