2024. április 27. - Zita

Kedd estig zárva lesz a Váczi út egy szakasza

Várhatóan kedden este 6 óráig lesz lezárva a Váci út a Zsilip és a Garam utca közötti szakaszon, legalábbis a volt bőrgyárat bontó cég ekkorra ígérte, hogy befejezi az omlásveszély-elhárítási munkálatokat - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)
2008. január 5. szombat 18:23 - Hírextra
Kormos Endre hozzátette: az átadásig a forgalmat nappal az érintett szakaszról a Zsilip utca – Duna sor – Garam utca útvonalra terelik a rendőrök, éjszaka pedig jelzőtáblákkal és jelzőfényekkel határolják körbe a lezárt területet.

A bontás alatt álló épület fala péntek reggel dőlt az úttestre a Váci úton; az érintett szakaszt mindkét irányban lezárták.

A lakók péntek reggel csendháborítás miatt tettek bejelentést a rendőrségen, mert már 6 óra előtt elkezdődött a munka az építési területen. A rendőrök kiérkezésekor azonban a fal az úttestre dőlt. Személyi sérülés nem történt, a törmeléket elszállították az úttestről.

A lezárás miatt a BKV buszai is terelőútvonalon közlekednek a Váci út-Zsilip utca-Dunasor-Váci út útvonalon. A terelés érinti többi között a gyors 96-os, a 96A, a 104-es és a 122-es gyors buszjáratokat, azonban megálló nem marad ki.

BKV fődiszpécserétől kapott korábbi tájékoztatás szerint az utasoknak 10-15 perc késéssel kell számolniuk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását