2024. május 3. - Tímea, Irma

Reneszánsz év

Nyílt közbeszerzési eljárást hirdetett a "Reneszánsz év 2008" programsorozat médiatervezésére a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Kht. A Közbeszerzési Értesítő szerint a nyertes feladata lesz a programsorozat médiabeli megjelenésének tervezése, továb
2008. január 3. csütörtök 18:56 - Hírextra

A teljesítés határideje 2008. december 31-e. Az ajánlatokat 2008. február 11-ig lehet beadni, az eredményhirdetés várhatóan február 19-én lesz, míg a szerződéskötés tervezett időpontja február 27-e.

A Mátyás király trónra lépésének 550. évfordulója alkalmából meghirdetett Reneszánsz év célja a sokoldalú és átfogó jelenlét a kultúra, a művészet, a gasztronómia, a technológia és a tudomány, valamint a környezetvédelem világában. A mintegy százötven rendezvényt felölelő programsorozat 2008. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján kezdődik meg.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium keretében működő Reneszánsz Programiroda korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy 2007. december 22-én megkezdődött a programsorozat népszerűsítő kampánya. A kampány keretében a 3-as metró szerelvényeit az évad legfőbb területeire koncentráló, illetve a reneszánsz szellemiségét modern formában megjelenítő plakátok díszítik egy hónapon keresztül.

A programiroda kiemelte, hogy 2008. január 24-én a Szépművészeti Múzeumban a reneszánsz tematikához igazodó, a Mediciek fénykorát bemutató kiállítás nyílik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását