2024. május 5. - Györgyi

Átadták a Tisztelet Társasága okleveleit

A Tisztelet Társasága internetes tanfolyamán végzett csaknem 100 nyugdíjas díszoklevelét adta át csütörtökön Rogán Antal, az V. kerület polgármestere és Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvivője Budapesten.
2008. január 3. csütörtök 13:54 - Hírextra

Schmuck Andor elmondta: a tanfolyam elindításakor bíztak benne, hogy számosan jelentkeznek majd, de várakozásaikon felül sokan végeztek náluk. Az egykori szocialista politikus emlékeztetett: a tanfolyamhoz használt ingatlant Belváros-Lipótváros önkormányzata biztosította. Az idősek internetes képzésébe a jövőben országosan mintegy tízezer embert vonnának be - tette hozzá Schmuck Andor.
Rogán Antal (Fidesz) az V. kerület polgármestere szerint "ez a projekt is arról szól, hogy nemcsak a 20 éveseké a világ". A kerület vezetője hozzátette: az önkormányzat 2008-ban elkezdi kiépíteni az ingyenes, vezeték nélküli internet-hozzáférést Belváros-Lipótváros több pontján.

A 2004-ben alakult, idős emberek "ügyes-bajos dolgain" segítő Tisztelet Társasága 2007 februárja óta működik a Sas utcai helyiségben; az információs- és képzőközpontot tavaly májusban adták át, amikor Tisztelet-díjjal tüntették ki Rogán Antalt, Aradszky László énekest és Juszt László televíziós műsorvezetőt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását