2024. március 29. - Auguszta

Amy Winehouse bíróság elé áll

Kábítószerbirtoklás miatt személyesen kell megjelennie Amy Winehouse-nak egy norvég bíróság előtt, a tárgyalást február végére tűzték ki. A Bergens Tidende című újság értesülései szerint a bergeni bíróság döntött úgy, hogy a drogügyei és gyakori letartózt
2007. december 28. péntek 11:09 - Hírextra
Winehouse férjével, Blake Fielder-Civillel még októberben, fellépése előtt töltött egy éjszakát őrizetben Norvégia második legnagyobb városában, miután a rendőrség marihuánát talált a pár szállodai szobájában.

Az énekesnőt 4000 korona (mintegy 130 ezer forint) óvadék ellenében engedték szabadon, és az országot is elhagyhatta. A hírességnek későbbi állítását - miszerint a rendőrség csalással bírta rá beismerő vallomásának aláírására - is tisztáznia kell.

Winehouse-nak hazájában sincs könnyebb élete: múlt héten az igazságszolgáltatás akadályozása miatt vették őrizetbe rövid időre Londonban, férjét pedig vizsgálati fogságban tartják, amiért testi sértési ügyében megpróbálta megvesztegetni a tanúkat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását