2024. május 19. - Ivó, Milán

2 milliós értékű kábítószerfogás

Több mint kétmillió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök Kaposváron és Budapesten az utóbbi hetekben - mondta el a Független Hírügynökségnek Herke Tamás, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. A hetek óta tartó akciósorozatb
2007. december 27. csütörtök 15:32 - Hírextra
A nyomozók egy lakossági bejelentés után heteken keresztül figyeltek egy 33 éves kaposvári férfit, akit végül adás-vétel közben elfogtak. A férfi beismerő vallomást tett, így jutottak el egy fővárosi kereskedőhöz, akit a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársaival együtt fogtak el, őt is kábítószer árulás közben - mondta a bűnügyi igazgató. Hozzátette, hogy összesen több mint 1100 darab extasy, néhány gramm kokain és ketamin, azaz állatgyógyászatban használt fájdalomcsillapítót foglaltak le a rendőrök.

A két dílernek eddig nyolc üzletfelét fogták el a nyomozók, de a jövőben várhatóan újabb fogyasztókra és kereskedőkre is lecsapnak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását