2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kábítószer-terjesztő hálózatot lepleztek le

Kiterjedt kábítószer-terjesztő hálózatot derítettek fel a csongrádi rendőrök a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársaival közösen - jelentették be szombaton a szakemberek.
2007. december 22. szombat 16:41 - Hírextra

A megyei főkapitányságon tartott tájékoztatón Rádi Norbert, főkapitány elmondta: az eljárás még augusztus végén indult visszaélés kábítószerrel bűntett miatt ismeretlen tettes ellen, mivel gyanú merült fel arra, hogy több személy kábítószert terjeszt a városban a helyi fiatalok közt. Néhány nappal később már két, terjesztéssel gyanúsított személyt vettek őrizetbe, akik azóta is előzetes letartóztatásban vannak.

Pénteken a terjesztői hálózat több tagját is megtalálták. Öt embert fogtak el és hallgattak ki - ismertette a részleteket a kapitány.

Hozzátette: egyikük lakásán 4545 darab ecstasy tablettát, valamint kisebb mennyiségben más, kábítószer-gyanús anyagot, továbbá fogyasztáshoz és kereskedelemhez szükséges egyéb eszközöket találtak és foglaltak le. A kábítószer értéke mintegy 10-12 millió Ft.

Kovács Sándor, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának vezetője elmondta: a rendőrség eddigi adatai alapján a szintetikus drog Hollandiából érkezett Magyarországra, azon belül is Szentesre, majd innen haladt tovább Csongrádra, és más környező településekre.

A további nyomozás kiterjed az eljárás alá vont terjesztők szerepének tisztázására, valamint a további terjesztők beazonosítására - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását