2024. április 20. - Tivadar

Kevesen jelentkeztek elnöknek

Az Unióban is meghirdették a Magyar Televízió elnöki posztjára a pályázati felhívást, de csak magyarok jelentkeztek. A hat jelentkezőből a Népszava információi szerint csak Rudi Zoltán és egy másik, meg nem nevezett televíziós személyiség pályázatával szá
2007. december 27. csütörtök 09:07 - Hírextra

A lap értesülései szerint a testület úgy döntött, nem hozza nyilvánosságra a 120 ezer forintos pályázati csomagot megvásárolók nevét. Hivatalosan csak Rudi Zoltán, a mostani elnök és Hammer Ferenc szociológus - egyben az Index internetes portál újságírója - jelentette be, hogy versenybe száll a posztért.

A lap úgy tudja, a Fidesz nem akarja Rudi Zoltánt újabb négy évre és a kormánypártok körében sem túl népszerű a mostani elnök. A pályázatokat január 28-ig lehet leadni, a személyes meghallgatások február első felében lesznek. Rudi Zoltán mandátuma március 3-án jár le. Ha nem lesz sikeres a pályáztatás a posztra, akkor vélhetően február 25-e után korlátozzák majd a jogköreit.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását