2024. május 4. - Mónika, Flórián

Csendes karácsony

Kiemelkedő bűncselekmények, halálos balesetek nélkül telt eddig a karácsony Budapesten - mondta Barta László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek.
2007. december 26. szerda 14:58 - Hírextra
Hozzátette, hogy a fővárosi kerületekben történhettek kisebb-nagyobb bűncselekmények vagy balesetek, ezek összesítése a következő napokban készül el.

Györfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Független Hírügynökségnek szintén úgy nyilatkozott, hogy csöndesen teltek az ünnepen. A mentők országszerte valamivel több, mint 5 ezer esethez vonultak, de tömeges vagy halálos baleset nem volt. Általában rosszullétekhez, szívbetegekhez hívtak segítséget, de a fővárosban például 24-én este négy családi veszekedésnél is orvosi segítségre volt szükség. Győrfi Pál hozzátette, hogy az ünnepek alatt általában több öngyilkosságot követnek el az emberek, az idei szám azonban nem lépte túl az átlagot. Az országban naponta 30-40 öngyilkosjelölthöz mennek a mentők, az esetek nagy részében azonban nem valódi öngyilkossági szándékról van szó, csupán a környezetük figyelmét szeretnék felhívni az elkeseredett, magányos emberek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását