2024. április 20. - Tivadar

Karácsonyi gyermekgyilkosságok

Két családi drámában 3 kisfiú vesztette életét karácsonykor Németországban. A szerdán nyilvánosságra hozott gyilkossági ügyek egyikében az anya, a másikban az apa a tettes.
2007. december 26. szerda 21:13 - Hírextra
Regensburg közelében egy családi házban a nagyanyának tűnt fel karácsony másnapján, hogy nem zajonganak az egy emelettel feljebb lakó unokái. A nagymamát szörnyű kép fogadta. A fürdőszobában magába roskadva ült 37 éves menye, mellette két kisfia holtan.A szerdai, gyorsított boncolás eredménye szerint a gyerekek erőszakos halált haltak, súlyos fejsérüléseket szenvedtek.

A bűncselekmény ideje alatt a 45 éves családfő dolgozni volt. A kihallgatás során nem tudott magyarázatot adni felesége véres tettére.

Az asszony beismerte a bűncselekmény elkövetését: az ünnepek után pszichiáterek vizsgálják majd meg.

Egy másik, szintén bajoroszági tragédiában egy 43 éves férfi ölte meg kisfiát, majd magával is végzett. Mivel az elvált apa december 25-én délután nem vitte vissza a gyermeket az édesanyához, az asszony értesítette a müncheni rendőrséget, mely megtalálta a tetemeket. A nyomozás első 24 órájában már világos, hogy "gyermekláthatási vita" áll a dráma hátterében.

Az édesanya idegösszeomlást kapott, egyelőre nincs kihallgatható állapotban.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását